NAJČEŠĆA PITANJA

Kako izgleda trening?

Svaki termin traje sat vremena. Jedan termin obuhvata grupno zagrevanje, učenje novih veština, tehnika, vežbe snage. Glavni deo treninga može da traje od 5 do 45 minuta, najčešće do 20 minuta, nakon čega je akcenat na fleksibilnosti i istezanju, kao jednom od 10 aspekta fitnesa. Svaki trening je različit, u skladu sa konstantnom varijacijom, tako da je malo verovatno da ćete izgubiti interesovanje, ili da će vam treninzi dosaditi. Svakodnevno napredovanje i izazov sa samim sobom dovešće vas do životne forme.

Da li će mi pomoći da korigujem telesnu težinu?

Pokreti i intenzitet koje nudimo u treningu jednostavno zahtevaju više od programa u komercijalnim i klasičnim teretanama. Uz ovakav trening ćete utrošiti mnogo više energije u kraćem vremenskom periodu. Uz pravilnu ishranu, vremenom ćete postati vitkiji. Mišići će postati izraženiji. Gubitak telesne težine nije primalrni cilj naše filozofije treninga, ali je svakao dobrodošao sporedni efekat. Ako trenirate kao sportista, hranite se kao sportista, nije veliko iznenađenje da izgledate kao sportista.

Da li je taj intenzitet za mene?

Glavna prednost našeg programa jeste da se trening može prilagoditi svakome. Isti pokreti su neophodni svakome, ali je intenzitet ono što se modifikuje shodno fizičkoj spremi svake individue.

Šta mogu da očekujem?

Mi smo tu da Vas dovedemo u najbolju formu u Vašem životu, i da se sjajno zabavljate dok to postižete.
Naš cilj je da Vaš fitness dovedemo do novih dimenzija, pomognemo Vam u postizanju ličnih ciljeva i rekorda, i omogućimo Vam da postanete brži, jači i generalno zadovoljniji. Obezbedićemo Vam kvalitetan intenzivni i kratki trening sa fantastičnim rezultatima.

Da li moram da se fizički pripremim pre učlanjenja?

Ne. Mi prilagođavamo opterećenje i intenzitet za naše klijente u zavisnosti od njihovog trenutnog fitness nivoa. Najbitnija stvar je savladavanje tehnike, konstantnost u izvođenju tehnike, koja kasnije omogućava podizanje intenziteta. Odlazak u tradicionalnu teretanu samo će Vam odložiti korist koju možete dobiti putem našeg treninga.

Comments are closed.