TRENERI

Draško Marković

CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Judge 2014.
Strength and Conditioning Coach at Železničar 1949

Rođen je 1983. godine u Nišu. Celo svoje detinjstvo i školovanje proveo je uz kontinuirano bavljenje fizičkom aktivnošću. Stekao iskustvo u mnogim sportskim disciplinama kako rekreativno tako i takmičarski. Diplomirao je na Fakultetu za Sport i Fizičko Vaspitanje, Univerziteta u Nišu, 2009. godine. Radio je godinu dana u USA kao animator dece mlađeg školskog uzrasta kroz igre u vodi. Četiri godine iskustva kao fitness trener, personalni trener, trener grupnih treninga, kao i kondicioni trener sportskih timova. Iskustvo u oblasti rada sa osobama sa invaliditetom.

Pocetkom 2011. se zainteresovao i počeo da prati ovaj sistem vežbanja i metodologiju. Krajem 2011. godine postao prvi licencirani  trener u Srbiji, četvrti licencirani trener na Balkanu. Pohađao četvorodnevni seminar u Danskoj Kraljevskoj Gardi (Kopenhagen, Danska).

Nakon toga, ponosno donosi revolucionarni trening u rodni grad. Maja, 2012. godine, sa Viktorijom je osnovao klub, “Fitness Revolucija”, kroz koji je do sada proslo više od 300 članova. Organizator je jubilarnog takmičenja “Hopper Challenge”, maja 2013. i 2014. godine, učesnik takmičenja u Senti, 2013. godine, i sudija na nekoliko takmičenja u zemlji i inostranstvu.

Duboko veruje da je ovakav sistem vežbanja revolucionaran, i čvrsto je rešen da svoj život posveti kaljenju elitnog fitness-a. Usmeren na stalno usavršavanje iz oblasti fitnessa. Spreman je da svoje znanje iz ove oblasti prenese svakome ko je posvećen svom zdravlju.

Njegov moto je: “Better than yesterday!”

email: drasko@fitnessrevolucija.com

Viktorija Živković

CrossFit Level 1 Trainer
CrossFit Judge 2014.

Rođena 1983. godine u Zaječaru. Profesionalno se bavila sportskom gimnastikom i aikidoom. Nakon gimnazije u Zaječaru, upisuje Fakultet za Sport i Fizičko Vaspitanje, Univerziteta u Nišu, gde je i diplomirala 2010. godine.

Tokom boravka u USA, postala je licencirani internacionalni trener za grupne i personalne treninge. Stekla je iskustvo u radu sa različitim starosnim grupama kroz najraznovrsnije grupne treninge. Nakon diplomskog rada na temu “Deformiteti grudnog koša kod dece mlađeg školskog uzrasta”, korektivna gimnastika postaje još jedan segment njenog interesovanja i daljeg angažovanja.

Pored Draška je upoznala ovu metodologiju. Totalno se predala ovakvom načinu vežbanja, i zajedno sa Draškom osnovala klub u Nišu. Stekla je takmičarsko iskustvo na nadmetanju u Skoplju, Makedonija. Svoju sertifikaciju obavila je u Bazelu, Švajcarska, septembra 2013. godine i tako postala prvi ženski licencirani trener u Srbiji.

Njen moto je: “Push yourself and you will be surprised what you can do!”

email: viktorija@fitnessrevolucija.com

Comments are closed.