OPCIJE ZA TRENING

CrossFit

CONSTANTLY VARIED HIGH INTENSITY FUNCTIONAL MOVEMENTS

Termini: Svakim radnim danom u 11, 17, 20h.

Trening usmeren na usavršavanje 10 definisanih fizičkih sposobnosti. Zastupljeni su složeni pokreti, koji uključuju rad više zglobova istovremeno. Ovakvi pokreti imaju primenu u svakodnevnom životu. Uključuje vežbe iz 3 modaliteta: Metabolička Kondicija (Cardio), Weightlifting, Gimnastika. Trening karakteriše konstantna varijacija u svakom pogledu.. Opterećenje, trajanje, intenzitet, koncept, kombinacija pokreta… Ovaj vid treninga je prilagodljiv za svakoga. Uz pravilan pristup, trening je idealan za svakog pojedinca i za svaki fitness nivo.

FitCon

CONDITIONING ALL AROUND

Termini: Svakim radnim danom u 10, 18h

Ovaj vid treninga je zahtevniji za kardiovaskularni i respiratorni sistem (A.K.A. Cardio), dizajniran da traje duže i mnogo drugačiji od svega što ste probali do sada. Ovakav trening podrazumeva kompleksne pokrete, sa malim opterećenjem i akcentom na “midline”. Uključuje veliki broj vežbi sa sopstvenom težinom, sa lakšim rekvizitima, skakanje, preskakanje, umereni intenzitet..  Idealan način da aktivirate vaše telo i ubrzate metabolizam.

Mobility

BASIC MOBILITY AND GENERAL MAINTENANCE

Termini: Sredom u 19h

Mobilnost je nesmetano kretanje u svim ravnima kretanjakroz pun obim pokreta. Sinergija mišića i zgobova. Ovakav trening podrazumeva prijatnih sat vremena, ispunjenih statičkim, dinamičkim istezanjima, izvan komforne zone, ali na drugačiji način. Vaše telo će znati da ceni vaše zalaganje u ovom smeru.

 

SSG

SPORT-SPECIFIC GYMNASTICS

Termini: Četvrtkom u 19h

Trening gde je fokus na kvalitetu i kontroli pokreta. Gimnastika vas uči da u svakom trenutku aktivirate pravu muskulaturu. Pozitivno utiče na samosvesnost tela, koordinaciju, ravnotežu i snagu. Ovaj trening je usmeren na usavršavanje gimnastičkih pokreta karakterističnih za CrossFit trening. Poboljšanje tehnike za određene gimnastičke elemente doneće lakšu izvedbu i bolju efikasnost.

HIIB

HIGH INTENSITY INTERVAL BODY BUILDING

Termini: Utorkom i Petkom u 19h

Kratak, zabavan i efikasan trening koji uspešno povećava vaš radni kapacitet, povećava vašu mišićnu masu i istovremeno ubrzava proces sagorevanja masti. Pokreti karakteristični za body building, ali izvedeni pod umerenim intenzitetom. Ovakav trening vas održava zategnutim, ima benefite za Olimpijska dizanja u CrossFit treningu, kao i za snagu u globalu.

 

Comments are closed.