OPCIJE ZA TRENING

Intro trening bi trebalo da bude prvi korak za svakoga ko je zainteresovan za učlanjenje u klub. Ovakav čas obuhvata upoznavanje sa našim klubom i osobljem. Razgovor o fitnessu. Imaćete priliku da probate mini trening, i da posle toga shodno vašim ciljevima odaberemo najbolju opciju za vaš trening. Intro treninge održavamo uglavnom subotom. Ukoliko ste zainteresovani, možete rezervisati svoj probni trening putem kontakt forme.

Naši L2 / RXd časovi dizajnirani su i programirani tako da utiču na stalno unapređenje svih aspekata fitnessa. Konstantna varijacija omogućiće da se pojedinac prilagodi svakom okruženju. Regulisan intenzitet radi optimizacije efikasnosti, i hormonalnog odgovora organizma. Akcenat na biomehanici, kako bi svako znao da kontroliše svoje telo kroz prostor i vreme, kao i da efikasno upravlja spoljašnim objektima. L2 / RXd časovi se odvijaju 5-7 puta svakog dana, u prepodnevnim i popodnevnim terminima.

Ovakvi časovi su dizajnirani da traju duže, i zahtevniji su za kardiovaskularni i respiratorni sistem. FitCON treninzi su najefikasniji i najbrži način da svoju kondiciju dovedete na viši nivo. Akcenat je na pliometriji, statičkim kontrakcijama, kompleksnim pokretima, visokoj frekvenci rada srca i intenzitetu.
Ovako dizajnirani treninzi ubrzaće vaš metabolizam i proces gubitka masti. FitCON treninzi su dostupni svakog dana, 2-3 termina dnevno.

Treneri u klubu Fitness Revolucija posvetiće se maksimalno vašem zdravlju i fitnessu. U prijatnoj atmosferi, savetima o treningu, ishrani i životu u klubu i izvan njega, omogućiće vam dostizanje željene forme i nivoa fitnessa. Ovakav trening se zakazuje po dogovoru, više informacija preko maila trenera.
drasko@fitnessrevolucija.com, viktorija@fitnessrevolucija.com

Neophodan preduslov za priključivanje grupi jesu Fundamentals treninzi. Ovi časovi su osmišljeni za upoznavanje sa bazičnim vežbama zastupljenim u treningu i metodologijom. Odlična su osnova za uspešan i bezbedan trening. Bez obzira na to da li ste vežbač sa iskustvom ili apsolutni početnik, naučićete dosta iz ovakvih časova. Edukacioni treninzi se zakazuju po potrebi, uglavnom u večernjim časovima ili vikendom.

Comments are closed.